MJEDISI I ELBASANIT NE "FOKUS"!

A i plotëson kriteret incelerarori që po ndërtohet në Elbasan? Cili është roli i shoqërisë civile në këtë aspekt? Pse kundërshtohet vënia në funksion e tij? Këto dhe të tjera do t’i ndiqni në emisionin “Fokus”. I ftuar ambientalisti Ahmet Mehmeti.